Ananaspaj

6 portioner

Deg:
100 gr smör
1 dl strösocker
1 tsk bakpulver
2 tsk fiberhusk
3 dl glutenfri fin mjölmix

Kräm:
1 burkkrossad ananas
1 burkcrème fraiche
2 st ägg
0,5 dl strösocker
2 tsk vaniljsocker

Gör så här

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Kör ihop alla ingredienser till degen i en matberedare. Tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diameter. Nagga skalet med en gaffel och låt formen stå kallt 15 minuter.
3. Häll av spadet och låt ananasen rinna av väl. Rör ihop den med de andra ingredienserna till krämen. Bred sedan ut den över pajskalet.
4. Grädda pajen i nedre delen av ugnen ca 25 minuter tills krämen stannat. Låt svalna innan den serveras.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0