Långpannebröd

1 pkt valfri semper mix
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk bikarbonat
1/2 tsk salt ca
5 dl yoghurt
1/2 dl mörk sirap

Blanda torrvaror o rör i sirap o yoghurt, bred ut på bakplåtspapper i långpanna ca 30*40cm o grädda ca 20 min i 175 grader.
Receptet går att variera massor, sempermixen kan bytas ut mot andra mjölsorter i lika delar, tex bovete, majs, havre etc eller mot gryner, tex fibrex eller nått av tidigare ex. Jag har även ibland tagit lite mjölk istället för yoghurt och det har fungerat bra.

Kommentarer
Postat av: Josse

Hej bra sida!! Funkar detta recept till smörgåstårta- botten? Hälsn J

2011-03-17 @ 17:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0