Pepparkakskola

1 dl vispgrädde
½ dl strösocker
½ dl ljus sirap
1 tsk malda pepparkakskryddor

Gör så här:
Mät upp alla ingredienser i en stor, mikro säker bunke. Sätt in skålen i mikron på full effekt (ca 750 w) i 5 minuter
Placera under tiden ut små knäckformar på en bricka. Smörj eventuellt brickan med lite smör för att förhindra att formarna välter.
Rör om i kolan och låt koka ytterligare 1-2 minuter tills smeten har tjocknat och känns lite seg. Skulle kolan mot förmodan fortfarande vara rinnig kan du mikra smeten ytterligare någon minut.
Skeda upp kolan i formarna och låt stelna. Förvara svalt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0